2009-10-07

Ack ja

Vad man kan bedra sig, trodde i mitt stilla sinne att jag skulle få gå till jobbet idag, Shit!! fick inte komma närmare än telefonledes. Min feber visade sig nämligen igen, jag som varit feberfri precis så länge jag skulle för att få jobba. Nu i influensatider har nämligen min chef ett protokoll hon måste följa och pricka i, otur för mig, tur för mina arbetskompisar. Ja ja inget att göra åt, jag mår i vilket fall mycket bättre.

Min goa man han har blivit med ny bil han/vi, inte dumt. En SAAB 9 3 tror jag det blev. Nu gäller det bara att få hem den oxå. Röd och tjusig är den och mörk inuti, bra bra med tanke vår lilla flåbuse som snart är hur rörlig som helst. (O va längtansnerven slog till... mmmmmmmmmm
undrar när vi får ''smussas'' igen?)
Tänkte smyga ut och plocka de äpplen som är kvar , så ingen kaxig kråka snor dom!
Det skulle va snöpligt(ett uttryck jag lär av min mamma)
Nä nu ska jag vila en stund, inte alla krafter har återvänt men dom kommer, dom kommer.
svejsan

2009-10-05

Jag bor.....

Som sagt skitbra, just nu studerar jag en hackspett genom fönstret som försöker hacka på tel.stolpen vid vårt garage, han kan inte va så smart för han har försökt huuuuuuur många gånger som helst! och år! hur många år lever egentligen en hackspett?

Är för närvarande sjuk om bättre än i helgen, fick nackont i mitten på veckan och sen var det kört! Dösnorig och feber, blev liggande helt enkelt. Antagligen bara för att jag i sinnet hade planerat att göra lite saker när resten av min familj var i fjällbacka och golfa. Jag tänkte vintra vår altan så den blev lite mer ombonad bl.a. men allt sket sig, det enda jag gjort är slut på näsdukar !! Känner ändå att nån livsande har vaknat så det blir nog bättre.
I Lördags gjorde jag ett försök att va social med min dotter och mitt barnbarn, köpte thaimat o for dit, visst soppan gjorde sitt i min näsa men sen var det stopp, gav ''gofisen '' välling sen for jag hem och stoppade mig själv isäng, just då en väldigt god gärning.

Har fått nya smycken av Cia som var sååååå fina, helt i allas vår smak och då ska nämnas att vi var 4! helt olika personer som beställt. Kul!

Robin o Peter har varit på riksfinal i Skandia Golf i Fjällbacka, i regn och rusk och kyla och solsken.
Även Isac och Jan Va med. Kul att dom fick sällskap.
Robin gjorde väldigt bra ifrån sig, riktigt riktigt kul för honom!!

Nu hoppas jag att denna dag och natt ska göra sitt med min förkylning, så jag kan jobba igen på onsdag, det känns så nu.
Mest av allt längtar nog kroppen efter en dusch och lite omsorg så blir det nog bättre bara av det.

Kramis ....