2009-07-31

Familjen

Fattar inte att min ''lilla'' son fyller 17 i morgon! vart har tiden tagit vägen? Det är länge sen jag hade små barn men det känns ändå konstigt. Tur att lilla kråkan dök upp eller ut eller....
Ja att han kom helt enkelt.
Helena och Robin kommer ju alltid att vara våra och oron kommer alltid att finnas. Det är mycket som min mor sa när jag var tonåring som idag har fallit på plats. Men så är det väl, livet alltså. förresten kolla in länken , där fnns det fiiiiina grejor! Kram

Jobbet

Har nog fått en släng av sommarsjuka idag, Väldigt illamående när jag kom till kontoret. Men nu tror jag det är över. Va skönt att solen skiner fast jag jobbar, det är liksom lättare då. Men inspirationen att få mycket gjort har trytit. Så är det ibland. Min gubbe han tjavar på med grus och sand och lägger en fin gång med stenplattor på baksidan.Ha de!

2009-07-30

Jobbet

Ja så var denna dag äntligen till ända. Jag önskar att ni som inte ger sjukvården mer resurser skulle vara med oss när patienter får vänta hela dygn ibland på att bli opererade!! För att det inte finns folk!! Ändå är de allra flesta så otroligt tacksamma när dom äntligen blir behandlade.
Jag jobbar nämligen på en avdelning som bara gör av med pengar inte får in några.
Ändå så gillar jag mitt jobb för patienterna ger så otroligt mycket.
Igår t.ex fick jag en teckning per post från en liten kille, det värmer länge kan jag säga.
Eller att få en kram av en äldre dam eller herre som inte har ont längre.
Det är sånt som gör att jag fortsätter, naturligtvis oxå alla mina roliga arbetskamrater, jag älskar inte alla men alla älskar inte mig heller. Nog för idag

2009-07-29

Familjen

Efter en arbetssam dag på jobbet, som alltid under sommaren, så avslutades min dag på ett härligt sätt.
Först var vi bjuden till min mans kusin Ulla på mat, eftersom hon har blivit 60 år ung. Dom bor i en jättefin släktgård på landet med härlig natur runt om. Oh va skönt att få sätta sig och äta mat som någon annan gjort, efter det fick vi en härlig tårta med färska bär. Riktig sommartårta!
När vi kom hem sa min man att jag kunde beställa resan vi pratat om! så i oktober lyfter vi till en härlig vecka med sol och bad. Det är i allafall vad vi hoppas på.
Fast det klart grabbarna vill nog spela lite golf oxå. Enda kruxet kan vara om sonen inte får ledigt, men det ordnar sig.
Nu ska jag lägga mig och sova på söta örat för i morgon är en ny arbetsdag.

2009-07-28

familjen

Har just läst min dotters blogg och där kan man ju säga att det fanns mindre smickrande bilder, är hon inte rädd om arvet? men dom som vet säger ju att kameran lägger på minst 3 kg så.......
har hämtat sonen på ''golfis'' och han hade sänkt sig , igen!
Undrar om vi snart kan flytta till Monaco ?
Det är skönt att han har ett (minst) jätteintresse, tonåring som han är.
NattiNatti
Har jobbat natt, och vilken natt sen !!! eller natt/morgon kanske jag ska säga. Visst, jag gillar mitt jobb men det finns gränser. Hela tillvaron blir upp och nervänd när jag inte får sova ordentligt.
Fick plåstra om min princessa igår efter att hon försökt att grilla fingrarna, slut på mat?

I kväll kommer mormors lilla kråka, som inte är så liten längre! Fattar inte att det går så fort, (Har glömt hur det var med min egen princessa och prins) Han växer så det knakar och är VÄLDIGT medveten om att han står i centrum och det är vi runt omkring skyldiga till! Det räcker med att han fyrar av ett leende så smälter alla och då menar jag verkligen ALLA!
I vissa situationer är han otroligt lik sin mamma och morbror i samma ålder.

Har kommit fram till att jag har lite semestersyndrom, har inte hunnit allt vad jag tänkt. Det hör till, iallafall försöker jag övertyga mig själv om det. Fast så tänker jag ofta, att jag inte hunnit saker, vilket leder till en konstant tillbakatryckt stress. Jag försöker att bättra mig för jag blir ju inte yngre! Allt måste inte göras heller.(tror jag?)
Vi ses .......

2009-07-27

Lite ditt och datt!

Försöker tappert att lära mig detta, men det känns som om jag är minst en generation sen. Skam den som ger sig, med andra ord ni får ha tålamod.
Sitter för närvarande och planerar en resa med min man och barn och barnbarn, det ser jag fram emot. Det blir lite golf för den manliga delen och slappt för oss andra. Inte illa. See you!

2009-07-26

Har precis startat och känner mig ganska så ''ny'' men det ska nog ordna sig.