2009-07-28

Har jobbat natt, och vilken natt sen !!! eller natt/morgon kanske jag ska säga. Visst, jag gillar mitt jobb men det finns gränser. Hela tillvaron blir upp och nervänd när jag inte får sova ordentligt.
Fick plåstra om min princessa igår efter att hon försökt att grilla fingrarna, slut på mat?

I kväll kommer mormors lilla kråka, som inte är så liten längre! Fattar inte att det går så fort, (Har glömt hur det var med min egen princessa och prins) Han växer så det knakar och är VÄLDIGT medveten om att han står i centrum och det är vi runt omkring skyldiga till! Det räcker med att han fyrar av ett leende så smälter alla och då menar jag verkligen ALLA!
I vissa situationer är han otroligt lik sin mamma och morbror i samma ålder.

Har kommit fram till att jag har lite semestersyndrom, har inte hunnit allt vad jag tänkt. Det hör till, iallafall försöker jag övertyga mig själv om det. Fast så tänker jag ofta, att jag inte hunnit saker, vilket leder till en konstant tillbakatryckt stress. Jag försöker att bättra mig för jag blir ju inte yngre! Allt måste inte göras heller.(tror jag?)
Vi ses .......

1 kommentar:

  1. Haha jadu fingrarna fick sig lite stryk igår hon tänkte nog ge oss lite extra krydda på köttet lr nå :) kul att du fixa en blogg :) // Hanna

    SvaraRadera