2009-08-07

dagens

Efter en som vanligt jobbig natt, sov jag till k.11! fast kroppen skriker efter mer sömn , jag hinner aldrig vila igen tiden. Nu vill min ben ligga högt . Har varit på kontoret och gjort nytta.
Det är tur att jag har arbetskompisar som jag trivs med!

I går innan jag for så kom min älskade dotter och hennes lilla kråka för att att ett dopp i babypoolen, Att se denna goa knubbis krypa i och ur, i och ur är en lisa för själen. Att han kan roa sig med kanten på poolen och lite banan. Sova en stund och sen ''poa'' vidare. Livet är bra enkelt när man är liten.
Sonen och min man var i Sundsvall för Robin tävlade, vilket gick riktigt bra.
Ändå bättre gick det i dag när han sopade hem allt. Jättekul! Lite lön för all möda han lägger ner.

Ska försöka plocka lite blåbär i kväll för i morgon jobbar jag igen.

Kramis

2009-08-04

Inget om allt

Alltså, Nu måste det ske en förändring på FK åter igen får min älskade dotter tjafsa, skjuter man brevbäraren när man skäller på plats? Javisst ! men vem ska man prata med om inte handläggaren? Jag tycker helt enkelt det är skamlöst! Tänk de människor som bara har sig själv och måste bråka om varje lusöre!

Just nu har jag många måsten! plocka in bär, sy gardiner, stryka, få lite ordning på trädgården m.m. Apropå trädgården, va kul det skulle vara och få hjälp på traven med vad jag kan göra med den.
Lite tips och råd sådär. Just nu är allting bara huller om buller känns det som. Och för mig är det faktiskt ett andningshål. Det ger ro i själen att dra upp lite ogräs och plantera men jag tycker ju ALLA blommor är fina, ja nästan i allafall. Det är därför allting är huller om buller.

Dagn avslutades med att Helena, Lars och lilla ''guldet'' kom. Vi gick en ''prommis'' hittade några hallon, tittade på vattnet, åt banan, smakade på lingonsylt med grimas som svar. Allt är så härligt nytt med denna lilla pys.

Min kära son hade dammsugit sitt rum ordentligt( äntligen) och klippt gräset. Inte dumt.
Natti Natti

2009-08-03

Lite ditt och datt!

Har precis kommit från stan, har varit på radjos och fikat med Åsa och JO som är här på semester.
Det är ett jättemysigt par från Uppsala. Dom är väldigt lättsamma att umgås med, på samma nivå liksom.
det är tråkigt att dom inte följer med i september.
Ja just ja, har jag sagt att jag och min man åker till Bourdeux! en kort semester. Det ska bli kul att få se liten en bit av Frankrike.
Annars har dagen rullat på, Kråkans byrå kom i morse så den står i garaget nu.
Skjutsade sonen på golfis och for sen på kontoret.
Har fortfarande inte kommit mig för att ta tag i mina stavar än, Helt otroligt lat har jag varit.
Nu börjar det kännas i nacke och axlar igen så det är dags.
Kramis!

2009-08-02

Thom

Tänk om vissa bara kunde förstå sitt bästa för sig och sina barn! Förstå att deras handlingar alltid kommer tillbaka på ett eller annat sätt. Tyvärr så är det inte så. Jag önskar att jag kunde påverka men så är det inte.
Vad mycket elände som skulle kunna undvikas, eller hur?
och tänk vad många barn som skulle ha det bättre.

Har hämtat mitt lilla solsken som förgyller vår tillvaro. Han verkligen bara älskar världen.
Han är nästan ätbar!
När jag tittar på Thom och Helena tillsammans så lyser det. Naturligtvis inte alla dagar då vore det inte normalt, men för det mesta. Han kan verkligen konsten att göra nån glad, det räcker med ett leende. Då tittar dom där små ''bissingarna'' fram och då är det kört, man bara måste le tillbaka. Jag kan förstå att Helena helt plötsligt tycker att hon kommer i andra hand, men det är ju ändå tack vare henne vi fått den här lilla gåvan, förresten han är inte så liten längre snarare åt michelingubbe hållet men vad gör de!
kram