2009-08-04

Inget om allt

Alltså, Nu måste det ske en förändring på FK åter igen får min älskade dotter tjafsa, skjuter man brevbäraren när man skäller på plats? Javisst ! men vem ska man prata med om inte handläggaren? Jag tycker helt enkelt det är skamlöst! Tänk de människor som bara har sig själv och måste bråka om varje lusöre!

Just nu har jag många måsten! plocka in bär, sy gardiner, stryka, få lite ordning på trädgården m.m. Apropå trädgården, va kul det skulle vara och få hjälp på traven med vad jag kan göra med den.
Lite tips och råd sådär. Just nu är allting bara huller om buller känns det som. Och för mig är det faktiskt ett andningshål. Det ger ro i själen att dra upp lite ogräs och plantera men jag tycker ju ALLA blommor är fina, ja nästan i allafall. Det är därför allting är huller om buller.

Dagn avslutades med att Helena, Lars och lilla ''guldet'' kom. Vi gick en ''prommis'' hittade några hallon, tittade på vattnet, åt banan, smakade på lingonsylt med grimas som svar. Allt är så härligt nytt med denna lilla pys.

Min kära son hade dammsugit sitt rum ordentligt( äntligen) och klippt gräset. Inte dumt.
Natti Natti

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar