2009-08-13

Mys.

Skulle vara skönt att få lägga sig i en massage stol nu!
Få naglarna fixade och håret o fötterna ! Det känns som kroppen inte riktigt hänger med längre. Jag hinner liksom inte med den.
Ska ta tag i det nån dag!
Häromdagen va mormors kråka med mig nästan hela dagen, det är såååååååå skit mysigt.
Vi sov tillsammans för jag hade jobbat på natten, Han är bara så härlig när han vaknar.
Solen skiner så det är oxå en mysfaktor, men det känns att det är lite svalare.
Nya kläder! vill ha, vill ha men det får vänta .
Nya skor! lika där.
Känns helt enkelt som jag skulle behöva en helrenovering, gamla tanten.
Får snart fara till Frankrike några dagar, det blir bra.
kramis

2009-08-10

Idag!

Känns inte som lusten är spec. stor att gå till jobbet i kväll, jag vet nästan säkert att vi får jobba häcken av oss. Det är lika jämt nu för tiden.
Har i alla fall kokat kallops i dag som min dotter tjatat efter, så nu blir det väl tyst.
Hade en tanke att åka och bada med kråkan idag men solen lyser med sin frånvaro.

Börjar känna höstsymptom, vill städa ut allt grus och putsa fönster och göra fint, men vart ska tiden tas? Tycker att jag jobbar jämt och ju äldre jag blir ju längre tid tar det att ta igen sömnen som går förlorad. Dessutom kan man inte blå jobba innan ett pass då jag kanske får vara uppe hela natten!
Det konstiga är att jag faktiskt trivs med det , ännu iaf. Kanske för att det är ett annat klimat att jobba i när vi bara är 4 st. på kvällen.
Sr framemot att åka till frankrike, träffa lite vänner, äta god mat och dricka gott vin. Och att min man och jag gör nåt själv.

2009-08-09

allt och inget

Sitter ute under parasollet och hör regnet ploppa, ganska mysigt faktiskt. Resten av familjen är på golfis för sonen tävlar(igen) så här hemma är det bara jag och katten. Har planterat om lite ute och såg samtidigt att mina krukor ute är ett sorgligt kapitel, men men.
I går efter jobbet åkte jag till min systerdotter Mathilda som konfirmerat sig, där blev det både mat och tårta, mums! Där var oxå min älskade dotter och hennes lilla gokråka. Jag får ju som ni förstår ta vara på alla ''pusstillfällen''.
Idag har jag äntligen tagit tag i gardinerna till firman, så dom kommer upp nån gång! Inte färdig men en bra bit på väg.

Detta är livskvalitet tycker jag, jag har fåglar på torkvindan som kvittrar, ekorre som springer över gården, ån som brusar lite lätt bredvid, behöver bara gå rakt över gräsmattan för att hitta blåbär! det är skönt att bara vara själv i bland och låta tankarna flyga fritt.
kram