2009-10-05

Jag bor.....

Som sagt skitbra, just nu studerar jag en hackspett genom fönstret som försöker hacka på tel.stolpen vid vårt garage, han kan inte va så smart för han har försökt huuuuuuur många gånger som helst! och år! hur många år lever egentligen en hackspett?

Är för närvarande sjuk om bättre än i helgen, fick nackont i mitten på veckan och sen var det kört! Dösnorig och feber, blev liggande helt enkelt. Antagligen bara för att jag i sinnet hade planerat att göra lite saker när resten av min familj var i fjällbacka och golfa. Jag tänkte vintra vår altan så den blev lite mer ombonad bl.a. men allt sket sig, det enda jag gjort är slut på näsdukar !! Känner ändå att nån livsande har vaknat så det blir nog bättre.
I Lördags gjorde jag ett försök att va social med min dotter och mitt barnbarn, köpte thaimat o for dit, visst soppan gjorde sitt i min näsa men sen var det stopp, gav ''gofisen '' välling sen for jag hem och stoppade mig själv isäng, just då en väldigt god gärning.

Har fått nya smycken av Cia som var sååååå fina, helt i allas vår smak och då ska nämnas att vi var 4! helt olika personer som beställt. Kul!

Robin o Peter har varit på riksfinal i Skandia Golf i Fjällbacka, i regn och rusk och kyla och solsken.
Även Isac och Jan Va med. Kul att dom fick sällskap.
Robin gjorde väldigt bra ifrån sig, riktigt riktigt kul för honom!!

Nu hoppas jag att denna dag och natt ska göra sitt med min förkylning, så jag kan jobba igen på onsdag, det känns så nu.
Mest av allt längtar nog kroppen efter en dusch och lite omsorg så blir det nog bättre bara av det.

Kramis ....

1 kommentar:

  1. va kul att smyckena gick hem :) han är duktig Robin, vi måste ha en date snart igen det var så trevligt.
    kramen

    SvaraRadera