2009-09-19

Allt om inget

I kväll tror jag det blir ett glas vin eller två, känns som det skulle smaka. Vi får väl se...
Kråkan har sovit här i natt, såå himla hostig, då fick mormor dåligt samvete men han skulle ju inte hosta mindre hemma!! Han är vårt solsken, vilken tur att vi fick Helena så hon fick Thom. Vår son är minst lika förtjust i honom om än på en tonårings vis. Han tävlar förresten igen !! Har blivit skitduktig i sommar, men så har golfbanan varit hans andra hem också.
Vår kära dotter börjar jobba på måndag, då börjar nästa fas i hennes mammaliv.

Själv har jag varit oerhört trött denna vecka, det bli för mycket att joura och ha kontoret dan efter, men vet inte riktigt hur jag ska få till det, ska fundera.
Skulle behöva ett par nya jeans men vet inte vad jag vill ha. och en lång kofta.

Var till Cia i dag och fick en pratstund och beställde smycken, skulle kunna köpa mycket men måste tänka först, glöm inte att titta på hennes sida . Hon har hunnit göra ganska många nu.
jag tycker det är skitkul att titta i hennes små lådor med smyckedelar och hon gör STORA framsteg. O så träffa vi goa Agnes oxå.

Har varit ute idag och satt ner mina ''tulipan'' knölar så kommer det att bli jättefint till våren( det är min förhoppning iaf)
Jag skulle verkligen vilja ha MYCKET blommor i min trädgård och kanske en liten berså.
Nu när vi ska bygga ut vid ingången så försvinner altanen på framsidan. Det blir vinterns projekt att fundera ut hur jag ska göra utanför, jag tappar nämligen stöden till både kaprifol och ros men det bli kul att göra nytt.
Dessutom måste jag skryta och säga att vi i år har 24 !!!!!!!! äpplen på vårt träd som sedan Peter fick det i snitt har haft ETT , ibland inte något äpple per år. Trädet är 25 år! Till vårt försvar finns att det blivit både flyttat, påbackat m.m. Men nu kanske det har förlåtit oss.
Solen orkar fortfarande visa sig, så det är härliga höstdagar. Kramis

1 kommentar:

  1. Tack för besköket, det var så kul=)han är ju såååå gullig Thom, förstår känslan. Det är så kul att kunna träffas saknar dom där ibland korta pratastunderna vi hade och en del långa när du fick vänta på Robin... har lagt beställnig på lite smyckesdelar så era kommer att bli klar under nästa vecka! Tills dess kanske du kan fundera på en äppelpaj till jag kommer med alla dessa äpplen=))Kram

    SvaraRadera