2009-11-17

Lovade ju

lite bilder men har inte kommit så långt.
Men lever fortfarande på minnet av solen och värmen. skulle faktiskt utan problem kunna åka direkt, för jag tycker verkligen ärligt ILLA om november. Skitmånad med surväder och ett kompakt mörker, helt enkelt urtråkigt!! Längtar efter December , och faktiskt oxå snö. Det ska bli ljust och vitt och lagom kyla. Om jag får önska förstås.

Har varit på kurs i Gävle idag, Jag blir så glad när något ger konstruktiv kunskap som jag vet går att utveckla. Dessutom som jag vet är till nytta för hela avdelningen.
Lägg oxå till en ung entusiastisk tjej som vet vad hon vill med det hela, och förmedlar det på ett bra sätt. KUL !

Har oxå varit och lyssnat på konsert, Robins klass , det var precis som jag förväntade mig , Jättebra gjort av dessa ungdomar, vilken utveckling och glädje. Det blir spännande att se i framtiden.

Min syster har åkt tillbaka till Sudan, SAKNAR!!!! Inte var hon riktigt frisk heller. Men tiden går fort så hon är snart hemma igen.

See You.........

1 kommentar:

  1. det är väl typiskt....jag skickade armbandet med agnes idag för hon skulle visst träffa Robin,,och innan hade jag flyttat berlockerna från varandra lite för jag tyckte dom satt så tätt.. men skicka tillbaka det med Robin igen.
    Kramen

    SvaraRadera