2010-01-04

God fortsättning

på det nya året! Ett år som jag hoppas ska gå i ett bättre spår än som det gamla avslutades.
Vet att alla måste göra sina egna misstag men.... Skit jobbigt!!
Det har gått en stund sen vi hördes sist, tiden springer verkligen nuförtiden.
Vår lilla ''kråka'' springer som han aldrig gjort annat och är väl medveten om sin STORA charm, han är verkligen guld!

Nyåret återupprättade vi gamla vanor och var hos oss, i väldigt goda vänners sällskap, mycket kul att få skratta tillsammans och mysa. En tur ut i snön blev det oxå, följden av det blev 6!! snögubbar. Men va gör det? Kul va de! Och god mat och gott vin blev det!
OCH en ängel i snön om än lite kantig men det gör inget.

Vet inte när det va så vitt ute sist, det är så himla vackert, kan inte använda andra ord. Synd att det mellan varven blir så himla kallt men det får vi ta!! ljuset återvänder till hjärna och hjärta när snön lyser, eller hur?

Min man säger att NU är jag gammal, för jag har köpt en knyppeldyna! En sak som jag haft i huvet i många år men det har inte blivit av. Troligtvis blir jag inte expert, det är heller inte min mening men det är så himla kul att känna samma känsla nu när jag försöker, som jag gjorde förr.
JAG KAN INTE men jag försöker, det är väl det viktiga eller? Har redan lyckats ''tjorva '' ihop ett försök.
Mina arbetskompisar tror att dom kommer att få såååååååå många fina spetsar!! Det kan ju dom roa sig med. Varje gång jag tror att jag knäckt koden till spetsen så finns där helt plötligt ett virrvarr av trådar? vet inte riktigt hur det går till men, men
Vi syns !!!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar